ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Θα τα λάβετε σε 1 - 2 μέρες στη πόρτα σας!

Τρόποι αποστολής

Τιμοκατάλογος

Α/Α Τρόπος Αποστολής Προορισμός Παράδοσης Κόστος Χρόνος Παράδοσης
Αποστολή Αντικαταβολή Επιστροφή
1 Courier Speedex Αττική 3,00€
Δωρεάν**
2,00€ 3,00€ 1-2 Μέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα 3,00€
Δωρεάν**
2,00€ 3,00€ 2-3 Μέρες
2 Σημείο παραλαβής Αττική Ίμβρου 1, 151 24 Μαρούσι Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν Κατόπιν συνεννόησης

*Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και αφορούν για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr. 

** Για παραγγελία αξίας άνω των 40€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ισχύει για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr.

Για παράδοση σε δυσπρόσιτη περιοχή η επιπλέον χρέωση είναι 1,50€ με ΦΠΑ.


Όροι Αποστολών

1.Στο thermobag.gr όλες οι παραγγελίες έως τις 15:00 επεξεργάζονται και αποστέλλονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες μετά τις 15:00 επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).

2.Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε και το e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) και το δεύτερο e-mail που κάνει τη σύμβαση οριστική επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.

3.Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή) ή τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτησή σας και τα προϊόντα που παραγγείλατε θα σας αποσταλούν ακριβώς την ημέρα που θα τα συλλέξουμε.

4.Εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 3kgr, πριν την αποστολή της θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τη διευκρίνηση των εξόδων και την επιλογή της καλύτερης δυνατής αποστολής. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή των προϊόντων δεν θα προχωρήσει προτού λάβουμε από εσάς έγγραφη επιβεβαίωση της του τελικού κόστους της παραγγελίας σας.

5.Οι αποστολές των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών και οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών.

6.Η εκτέλεση της παραγγελίας στο σύνολό της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός (2) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και εντός (3) εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Στις περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας να γίνει σε (4) εργάσιμες ημέρες.

7.Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους μέσω του link της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών που θα κοινοποιείται στο ενημερωτικό e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας από το www.thermobag.gr που θα αποστέλλεται στον πελάτη.

Σε περίπτωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, για την διασφάλιση του κατόχου της, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυτοπροσώπως στον αγοραστή/κάτοχο της κάρτας με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου και της πιστωτικής κάρτας. Εναλλακτικά, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σας, τρίτο οριζόμενο από εσάς πρόσωπο επιδεικνύοντας έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.


1. Αποστολή με Courier SPEEDEX

• Για όλες τις παραγγελίες τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ισχύει για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr.

• Για παράδοση σε δυσπρόσιτη περιοχή η επιπλέον χρέωση είναι 1,50€ με ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο αποστολής μέσω courier και τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση είναι 2,00€ με ΦΠΑ.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της SPEEDEX με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω e-mail.

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών για προορισμό εντός Αττικής είναι από 1 έως 2 εργάσιμες μέρες. Για προορισμούς προς Υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 3 εργάσιμες μέρες

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα η επιθυμείτε παράδοση Σάββατο μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.


2. Σημείο παραλαβής

Το thermobag.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε Δωρεάν από το σημείο παραλαβής , ακόμα και αυθημερόν εφόσον είναι διαθέσιμα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το σημείο παραλαβής μας βρίσκεται στην οδό Ίμβρου 1, 151 24 στο Μαρούσι Αττικής.