ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Θα τα λάβετε σε 1 - 2 μέρες στη πόρτα σας!

About Thermobag

Το Thermobag είναι ηλεκτρονικό κατάστημα με ισοθερμικά προϊόντα & τσάντες τα οποία απευθύνονται στο χώρο της μαζικής εστίασης (ho.re.ca), delivery και όσους έχουν την ανάγκη να μεταφέρουν φαγητό, ροφήματα και αντικείμενα διατηρώντας τη θερμοκρασία τους.

Σε εμάς θα βρείτε συγκεντρωμένα πάνω από 100 προϊόντα σε ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και προδιαγραφών για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Παρέχουμε τη δυνατότητα κατόπιν παραγγελίας για αλυσίδες εστιατορίων και καφέ να κατασκευάσουμε βάσει ειδικών απαιτήσεων προϊόντα στα οποία μπορεί να προστεθεί και το λογότυπο της επιχείρησης.

Όλα μας τα προϊόντα είτε τα επιλέγουμε είτε τα δημιουργούμε είναι υψηλής ποιότητας με τη καλύτερη δυνατή σχέση τιμής. Προσπαθούμε το τελικό αποτέλεσμα πάντα να είναι value for money για εσάς αλλά με τη καλύτερη ποιότητα.

Στην ηλεκτρονική μας σελίδα σας προσφέρουμε προστασία για τις συναλλαγές σας και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προκειμένου το περιβάλλον να είναι ευχάριστο, υγιές, εύκολο και ασφαλές.

Η καλή προσωπική σας εξυπηρέτηση αποτελεί δέσμευση για την ομάδα μας, γι αυτό τα προϊόντα τα οποία παραγγείλατε θα συσκευαστούν προσωπικά από έναν εκπρόσωπό μας και θα αποσταλούν το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να τα λάβετε άμεσα στη πόρτα σας.

Η ικανοποίηση σας είναι η πραγματική μας ανταμοιβή.